News section
home news forum careers events suppliers solutions markets resources directories advertise contacts search site plan
 
.
Graslandvernieuwing biedt grote voordelen

.

The Netherlands
July 17, 2009

Omdat het juist in tijden met een minder gunstige melkprijs extra belangrijk is aandacht te schenken aan graslandvernieuwing kondigt zaaizaadbedrijf Limagrain een grote voordeelactie voor veehouders en loonwerkers aan. Wie komende tijd besluit tot inzaai, herinzaai of doorzaai van zijn graslandpercelen wordt beloond met gratis zaaizaad van het nieuwe veelbelovende vroege snijmaïsras LG 30.218. Limagrain wil met deze actie de aandacht vestigen op de eigen ruwvoerteelt die de goedkoopste en meest waardevolle grondstof oplevert voor de melkproductie. Wie zijn grasland tijdig vernieuwt, houdt de kwaliteit van zijn ruwvoer op peil en daarmee de benutting optimaal. Resultaat: lagere voerkosten en een hoger saldo! En dat is in tijden met een tegenvallende melkprijs een belangrijke opsteker!

Veehouders en/of loonwerkers die voor de actie in aanmerking willen komen, dienen minimaal 150 kg graszaad (circa 3,3 hectare) van Advanta-graslandmengsels af te nemen, want dat geeft recht op een halve eenheid (à 25.000 korrels) topmaïs van LG 30.218. Dus 300 kg resulteert in één volledige eenheid gratis, 450 kg in anderhalve eenheid, etc. Het enige dat men hoeft te doen is het verzamelen en insturen van de groene labels mengselsamenstelling die op de graszaadzakken zijn terug te vinden. LG 30.218 luidt een geheel nieuwe snijmaïsgeneratie in, bekend onder de naam LG Animal Nutrition, welke op écht alle fronten uitblinkt in voederwaarde en verteerbaarheid. Met deze actie, die duurt tot 15 november a.s., is het dus wel héél voordelig kwaliteitsvoer verbouwen.

Kijk voor meer informatie over deze actie op www.limagrain.nl/grasactie of vraag uw zaaizaadleverancier naar de actievoorwaarden.

 

 

 

 

The news item on this page is copyright by the organization where it originated - Fair use notice

Other news from this source


Copyright © SeedQuest - All rights reserved